Cytrynowa 18.01.2017 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Witam. Będę miała w najbliższym czasie wymianę rur od ogrzewania pod podłogą. Panowie z serwisu powiedzieli, że na własną rękę muszę ściągnąć połowę paneli z domu, bo oni się tym nie zajmują.Panele w mieszkaniu już były jak sie tu wprowadziłam więc nie wiem jaki to model. Podejrzewam, że to jakiś tani model. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak się zabrać do demontażu żeby je potem założyć ponownie? Niestety nie stać mnie teraz na wymiane całej podłogi. Dodam, że mieszkam w uk i za wymiane rur nie płacę ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 18.01.2017 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Musisz zdemontować listwę przyścienną i w zależności od modelu paneli wyjmować pojedynczo uważając żeby nie uszkodzić zamków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts