bt9 19.01.2017 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Witajcie. Chciałbym was zapytać o pomoc w koncepcji elewacji domu kostki. W tym roku będę wykonywał elewację domu i muszę przemyśleć kwestię kolorystyki i ewentualnych przeróbek. Zmianę jaką wprowadzę po przemyśleniu podniesienie ścianek attykowych i ukrycie dachu. Tak samo chcę zrobić z wiartołapem. Dzięki wszystkim za rady i pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bt9 19.01.2017 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 I jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 25.01.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 A jak ten domek wygląda teraz? Dla mnie jedną z ładniejszych metamorfoz kostki z PRL jest taka: Ale to się już wiąże z gruntowną przebudową. A dałoby się u Ciebie powiększyć okno w wiatrołapie, żeby bardziej wyeksponować portal wejściowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bt9 25.01.2017 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Dach chcę mieć płaski.Okna sa nowe więc szkoda by było je wywalać.Ale myślałem aby je "przenieść" na inną ścianę a w to miejsce dać schody i drzwi wyjściowe prosto przed budynek ale to się wiąże z pozwoleniem na budowe itp, no i koszta większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 25.01.2017 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 A może kolorystka jak w Modernizacji ROCKWOOL ? Ten budynek też ma od ogrodu elewację z desek ale warto prześledzić etapy budowy w krótkich filmach na YouTube https://youtu.be/3udstaoDXCw albo bardziej merytorycznie na stronie http://6paliwo.pl/studium-przypadkow/dom-jednorodzinny-modernizacja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 25.01.2017 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Ładnie wygląda połączenie szarości i cegły, np. taki układ: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts