akluj 19.01.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Jak w temacie, szukam sprawdzonej firmy, która kompleksowo położy mi podłogę z surowych desek litych (razem z dostarczeniem desek, pomiarami, cyklinowaniem, lakierowaniem itp.) z Katowic lub okolic. Polecicie kogoś, kto może zaoferować to w niewygórowanej cenie (nie mam na myśli tanio, po prostu nie za drogo) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domenus 16.04.2017 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) witam, polecam firmę z Krakowa(Moderowano) Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez Tomaszs131 Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunoxp 19.04.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 moge ci polecic mistrza parkieciarskiego z Bogucic. Robil mi 8 lat temu parkiet w mieszkaniu - teraz biore go do parkietu w domku ale tani nie jest. Hilary Rozwalak sie zowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej83_btm 01.05.2017 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) My z żoną kupowaliśmy drewniane podłogi do całego domu w salonie . Warto zadzwonić, bo mają fachową obsługę, która wszystko doradzi, wyliczy, dowiezie i zamontuje. Ps. przy większym zamówieniu można liczyć na, fajny rabat. Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez finlandia spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts