manfred1 19.01.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Dzień dobry jest to nasz pierwszy taki duży remont. W sumie remontujemy całe mieszkanie w bloku tzw od A do Z. Póki co wiemy że łazienka ma być w płytkach w odcieni szarości najlepiej płytki w kształcie prostokąta. Tylko własnie jakby ktoś pomógł w takiej aranżacji jak je zaprojektować. Tutaj projekt amatorski naszej łazienki Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_21 20.01.2017 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Wszystko zależy od tego jakie płytki chcecie. Czy gładkie, czy wzorzyste? Czy kolorowe, czy czarno-białe? Czy o gładkiej strukturze, czy może jakieś chropowate? I jak dużej wielkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manfred1 20.01.2017 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Odpływ liniowy płytka w dwóch odcieniach szarości. Takie jak w cenniku. Plytki są gładkie ale nie wysoki połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 21.01.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 (edytowane) A może kabina na całą ścianę(z drzwiami 150cm albo tylko szybą 80-90cm) kosz na pranie obok umywalki (ewentualnie wbudowany pod blat) a grzejnik na prawej ścianie(patrząc od wejścia)? Ze ścianką 50cm i drzwiami prysznicowymi 100cm, blat z umywalką 140cm. Edytowane 21 Stycznia 2017 przez alicyja dodana wizualka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manfred1 21.01.2017 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Grzejnik musi tak pozostać bo jest sezon grzewczy i nie ma możliwości przerobić rur do przeciwnej sciany. Dodatkowo jest tam wnęka zaraz przy drzwiach 30x50 ale nie wiedziałem jak się to robi w Pro100 Dając takie rozwiązanie z prysznicem raz muszę postawić ściankę co znowu nie jest problemem ale tracę dużo miejsca. No bo czy trzeba mi aż taki duży prysznic? Nie mniej jutro pokaże żonie co ona na to. Bardziej chyba nam po drodze z takim projektem Edytowane 22 Stycznia 2017 przez manfred1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorz111 24.01.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Mnie najbardziej podobają się płytki w ciemnych odcieniach. Jak dużo kosztuja takie płytki łazienkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chochlik17 30.01.2017 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o pomysł z płytkami w odcieniach szarości to mi się bardzo podoba, szczególnie jeśli są to nieco ciemniejsze kolory. Natomiast jeśli chodzi o projekt łazienki to odnoszę wrażenie, że nie jest to do końca wygodne rozmieszczenie. I ta szafa jakoś mi nie współgra. Nie mam jakiegoś fajnego pomysłu, który by Ci przypadł do gustu, ale może tutaj byś znalazł jakąś inspirację Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts