Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wybór płytek do łazienki

manfred1

Recommended Posts

Dzień dobry jest to nasz pierwszy taki duży remont. W sumie remontujemy całe mieszkanie w bloku tzw od A do Z. Póki co wiemy że łazienka ma być w płytkach w odcieni szarości najlepiej płytki w kształcie prostokąta. Tylko własnie jakby ktoś pomógł w takiej aranżacji jak je zaprojektować. Tutaj projekt amatorski naszej łazienki Pomoże ktoś?łazienka 950 px.jpg

A może kabina na całą ścianę(z drzwiami 150cm albo tylko szybą 80-90cm) kosz na pranie obok umywalki (ewentualnie wbudowany pod blat) a grzejnik na prawej ścianie(patrząc od wejścia)?

Ze ścianką 50cm i drzwiami prysznicowymi 100cm, blat z umywalką 140cm.

f73c3ea68b43.jpg

Edytowane przez alicyja
dodana wizualka

Grzejnik musi tak pozostać bo jest sezon grzewczy i nie ma możliwości przerobić rur do przeciwnej sciany. Dodatkowo jest tam wnęka zaraz przy drzwiach 30x50 ale nie wiedziałem jak się to robi w Pro100 :-( Dając takie rozwiązanie z prysznicem raz muszę postawić ściankę co znowu nie jest problemem ale tracę dużo miejsca. No bo czy trzeba mi aż taki duży prysznic? Nie mniej jutro pokaże żonie co ona na to.

Bardziej chyba nam po drodze z takim projektem

Łazienka z działką.jpg

Edytowane przez manfred1

Jeśli chodzi o pomysł z płytkami w odcieniach szarości to mi się bardzo podoba, szczególnie jeśli są to nieco ciemniejsze kolory. Natomiast jeśli chodzi o projekt łazienki to odnoszę wrażenie, że nie jest to do końca wygodne rozmieszczenie. I ta szafa jakoś mi nie współgra. Nie mam jakiegoś fajnego pomysłu, który by Ci przypadł do gustu, ale może tutaj byś znalazł jakąś inspirację :spam: Edytowane przez Tomaszs131
Link reklamowy