Inprogress 19.01.2017 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Witam, Mam dylemat czy zastosowac wygieta blache zamiast skrajnych dachowek Creaton Domino czarna glazura. Na wizualizacji takie rozwiazanie wyglada bardzo ladnie, co wiecej jest tansze. Nie jestem jednak pewny czy w rzeczywistosci bedzie to tak samo pieknie sie prezentowac i czy nie zastosowac skrajne dachowki. Zalaczone zdjecia z wizualizacji projektu pastelowa tecza M188. http://projekty.muratordom.pl/projekt_pastelowa-tecza,3045,0,0.htm Ma ktos jakies doswiadczenie? Dodam, ze dachowki jedna pod druga chce miec ulozone - mam nadzieje ze to nie wiaze sie z zadnym problem. Z tego co dotychczas tu wyczytalem to niby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwilkolek 19.01.2017 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Proponuję wykończyć normalną dachówką skrajna i struktonitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.01.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Wykończenie szczytu budynku to już wyłącznie kwestia estetyczna i zależna od charakteru budynku. Można tak i tak. Każde rozwiązanie będzie dobre. W załączeniu zdjęcia z obu rozwiązań z moich realizacji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inprogress 28.01.2017 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Dziekuje za odpowiedzi. Juz sie zdecydowalem na krancowe + struktonit (30cm na szczytach i 20cm pod rynnami) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts