arczi 31.08.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 WitamWiem ze to pytanie nie powinno byc tu zadane ale nie wiewm gdzie sie zwrocicChodzi mi o to jaki jest koszt jednego pełnego prania w standartowym automacie , koszt wody,ścieków i prądu Bardzo dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 31.08.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 coś koło 4,38 zł a licząc z amortyzacją pralki (mojej) jakieś 34,62 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 31.08.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 coś koło 4,38 zł a licząc z amortyzacją pralki (mojej) jakieś 34,62 zł jaja sobie robisz , faktycznie policzyłeś, czy projektujesz pralki ??? Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Wyłącz wszystkie urządzenie elektr. spisz licznik , wstaw pranie na max + suszenie , a jak skończy prać -odczytaj kilowatki pomnóz przez cenę 1kw - i już wiesz ile Cię kosztuje pranie..... Co do innych oplat , to juz inna inkszość - cena proszku , pralki itp...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.09.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Nie wprowadzaj kolegi w błąd Mieczu!4,41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 01.09.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Ja zszedłem do 3.92 zł / pranie ale to tylko dzięki turbince założonej na wąż wylotowy wody. Turbinka przy wylewaniu zasila 15W żarówkę w stojącej obok lodówce. Sięgając więc po piwo między wirowaniami nie generuję dodatkowych kosztów prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 01.09.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 EEEEEEEEEEEEE no mi wyszło 5,28 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 01.09.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Pracujecie w GUS'sie??? W życiu nie przyszło mi do głowy, żeby policzyć całkowity koszt jednego prania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.09.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Do tej pory miałem 0 zł ale już nie mam, wczoraj kupiłem &@#^%$#@! pralkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.09.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 arczi - koszt będzie zależał od tego: - czy kupisz zwykły proszek - czy kupisz najlepszy proszek - czy ładujesz pranie do pralki na maxa - czy nie ładujesz prania do pralki na maxa - czy proszku wsypujesz mało - czy proszku wsypujesz srednio - czy proszku wsypujesz dużo - czy masz taryfę elektryczną G - czy masz taryfę elektryczną c - czy masz licznik dwutaryfowy - czy pralki używasz w godzinach taryfy tańszej - czy pralki używasz w godzinach taryfy droższej - czy masz też "lewe" podpięcie do sieci - czy pralka jest energooszczędna - czy pralka jest średnio energooszczędna - czy pralka jest mało energooszczędna - czy woda w Twojej miejscowości jest tania - czy woda w Twojej miejscowości jest droga - czy masz kanalizację - czy odprowadzenie ścieków w Twojej miejscowości jest drogie - czy odprowadzenie ścieków w Twojej miejscowości jest tanie - czy masz przydomową oczyszczalnię ścieków - czy masz szambo które opróżniasz regularnie - czy wywóz szamba jest drogi - czy wywóz szamba jest tani - czy w szambie masz kilka dziurek i zawartosci szamba nie wywozisz nigdy - czy................ I właśnie to wielość czy pozwala mi zaliczyć Twoje pytanie do tzw. folkloru forumowego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.09.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Upraszczasz Wowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.09.2004 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Pattaya - Upraszczam? Raczej gmatwam A tak na poważnie to bezsensu jest pytanie - Ile kosztuje pranie podobnie jak bez sensu jest często zadawane na Forum pytanie: - Ile kosztują fundamenty, - ile kosztuje dach - ile kosztuje dom - ile kosztuje wykończenie - ile kosztuje ...... I nic więcej. To już koniec pytania..... Żadnego konkretu, obmiaru, preferencji... Czyli na pytanie ile kosztuje samochód ktoś odpowie, że kosztuje 500 zł a ktoś inny, że 300 000 zł. I co ciekawe obydwaj odpowiadający będą mieli rację. Z tym że jeden miał na myśli cenę Trabanta na szrocie a drugi Jaguara wykonanego na indywidualne zamówienie. Co taka odpowiedź da pytającemu? Więcej konkretów w swoich pytaniach Panie i Panowie.... Więcej konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.09.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 jedno pranie może kosztować nawet całą wypłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.09.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 A na praniu kasy można nieźle zarobić niezależnie od tego czy....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.09.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Na praniu kasy można zarobić odpowiednio : 10% 10 lat kulke w łeb Wszystko zależy od okoliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.09.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Rozumiem,że jeśli chodzi o Ciebie w grę weszła jedna z dwóch pierwszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.09.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Rozumiem,że jeśli chodzi o Ciebie w grę weszła jedna z dwóch pierwszych? Nooo najbardziej pasuje mi ta pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.09.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Ale chyba odpada bo mówiłeś,że będziesz zbierał kilka lat na dom.Albo niewiele wyprałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts