zdzisia1234 20.01.2017 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Planuje budowę kominka jestem juz na etapie że znalazłam firmę która to wykona TIM KOMINKI ale nie mam kompletnie pomysłu jaki kominek za duży mają wybór w salonie i się pogubiłam proszę o porady w tej kwesti wybór jest niesamowity mają przepiękne nowoczesne kominki a ja nie wiem który wybrać :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 20.01.2017 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Planuje budowę kominka jestem juz na etapie że znalazłam firmę która to wykona TIM KOMINKI ale nie mam kompletnie pomysłu jaki kominek za duży mają wybór w salonie i się pogubiłam proszę o porady w tej kwesti wybór jest niesamowity mają przepiękne nowoczesne kominki a ja nie wiem który wybrać :rolleyes: Najlepiej zapytaj na jakimś innym forum, ten spam aż kłuje w oczy czytających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 20.01.2017 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Trafna porada .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisia1234 20.01.2017 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 YYY nie bardzo rozumiem dlaczego uznajesz mój wpis za spam ??Na tym polega chyba forum żeby pytać więc grzecznie odpowiadam że szukam tu porad a nie sensacji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 20.01.2017 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Najwyraźniej straszliwie kiepską mają obsługę w TIM Kominki, skoro nie potrafili ci doradzić, a Ty musiałaś się rejestrować na Forum, aby uzyskać poradę.Marni fachowcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisia1234 20.01.2017 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Obsługa na poziomie nie mogę się do tego przyczepić ( nie wspominając o innych firmach które wykonują takie usługi a miałam z kilkoma przyjemność ) nie ważne zresztą jestem kobietą a niestety kobieta zmienną jest i niezdecydowaną zresztą panowie tego nie zrozumieją Jednak chyba poczytam w internecie więcej się dowiem bo widzę że panowie tutaj mają problem na udzielenie informacji która mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 20.01.2017 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Reklamę szeptaną trzeba umieć robić mądrze.... Inaczej przynosi efekt przeciwny do zamierzonego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.01.2017 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Miałem doczynienia z tą firmą. Niestety poza pierwszym spotkaniem (chodziło o komin stalowy) Potem było już tylko gorzej, Wycena mnie zabiła. W końcu zamówiłem komponenty sam i przy niewielkiej pomocy kominiarza zrobiłem za połowę ceny. I tak to się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 20.01.2017 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Reklamę szeptaną trzeba umieć robić mądrze.... Inaczej przynosi efekt przeciwny do zamierzonego.... Dodatkowo można się nadziać na wpis jak powyżej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts