szybki411 22.01.2017 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Witam wszystkich. jestem tu nowy i w związku z tym mam pytanko, posiadam rejestrator i 3 kamery chcę zainstalować dobry program do monitoringu na żywo żebym mógł mieć podgląd live na laptopie i smartfonie jaki polecacie dobry darmowy albo nie drogi . Edytowane 22 Stycznia 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander_90 25.01.2017 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, ja również podpinam się pod pytaniem. Chcę zamontować monitoring na domu, ale nie wiem od czego zacząć, Co jest ważne, co muszę mieć, co można pominąć? Sprzęt będę zamawiał z tego sklepu:spam: mój szwagier zamawiał u nich i jest mocno zadowolony. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donkichotdon 29.01.2017 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Witam wszystkich. jestem tu nowy i w związku z tym mam pytanko, posiadam rejestrator i 3 kamery chcę zainstalować dobry program do monitoringu na żywo żebym mógł mieć podgląd live na laptopie i smartfonie jaki polecacie dobry darmowy albo nie drogi . Praktycznie każdy dystrybutor dostarcza taki program bezpłatnie. Wystarczy znać nazwę i model rejestratora. Inna kwestia to konfiguracja sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts