duszar 22.01.2017 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Witam. Szukam kogoś kto pomoże w aranżacji wnętrza. Mam swoją koncepcje lecz chciałbym o pomoc w wizualizacji projetu. Mieszkanie 75m2 - w stanie deweloperskim. Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.01.2017 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Zrobiłabym sobie tak Oczywiście nic nie trzyma skali [ATTACH=CONFIG]379331[/ATTACH] Dominujące kolory: biały, szary. Trochę naturalnej cegły, betonu, drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duszar 23.01.2017 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Bardzo dziękuję za poświęcony czas. Trafiłaś, ma być szaro, biało, czarne dodatki ( na pewno narożnik, lampa )gres - imitacja betonu na podłodze, czerwona cegła na jednej ścianie w salonie( nie wiem właśnie której), a na niej plakaty w czarnych cienkich ramkach. Styl coś ala loft. Prostota, ale ze smakiem. Mieszkanie dla 4 osobowej rodziny, więc te 4 pokoje niestety muszą zostać. Tam gdzie jest teraz wc będzie mała garderoba. Kuchnia bez części pod oknem. Pod oknem planuję stół. Wiem, wiem, mało szafek, blatu itd. , jesteśmy przyzwyczajeni:) Nie lubimy zagracenia, czyli im mniej mebli tym lepiej. Nie mamy pomysłu na łazienkę ( będzie wanna zamiast prysznica). Chcielibyśmy bidet, ale nie wiem czy się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.01.2017 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 No widzisz... Takie informacje wpisuje się w 1. poście, myślałam, że mogę po swojemu aranżować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 23.01.2017 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Dla 4 osób jedna łazienka to mało,powinno być chociaż oddzielne wc (można je wydzielić z powstałej garderoby) Powierzchnia przestrzeni dziennej to 27m,nie ma jej co dzielić tylko wstawić duży stół dla całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duszar 23.01.2017 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Dziękuję ))) Nie mamy zamiaru oddzielać aneksu ścianką, właśnie z tych samym powodów o których pisałaś. Stół oczywiście jest w planach. Pierwsza wersja była właśnie taka żeby dać cegłę nad blatem, nie wiem jednak czy to nie będzie zbyt rustykalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts