Gierga 31.08.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Hejka moi mili Czy jest osoba, która w tym roku nie załapała się na wolny wakacyjny czas??? Ja właśnie tak mam..tragedia...a brak wakacji i wypoczynku daje się we znaki. Ale to chyba normalka w dzisiejszych czasach Chociaż podobno mówią, że urlop w październiku też dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Jam jest Nigdy nie mam urlopu w wakacje. Zresztą wtedy strasznie gorąco i tlumy ludzi. Październik jest super miesiącem na urlop i wyciszenie się. ja przewaznie gdzies jadę w listopadzie i na początku grudniu /cieplejsze rejony i alpy/ Jedynie żal, ze nie mogę na wakacje pojechać z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 01.09.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Niestety Urlop brałam, owszem, ale pojedyncze dni na sprawy budowlane... No i we wrześniu tydzień - na konferencję Padam na nos, ale pocieszam się, że sobie odbiję na święta - będziemy się byczyć (czytaj: rozpakowywać...) w nowym domku No i za rok - na wyjazd pewnie nie będzie nas stać, ale już czekam na rowerowe zwiedzanie okolicy i wieczory na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.09.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 ja też nie byłam na urlopie - zmieniłam pracę i urlopu brak:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 02.09.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 A lubicie spocone kobiety/facetów?A lubicie ciepłą wódkę/piwo/wino? Nie?? To macie urlop w listopadzie. (cytat za jakimś filmem) PS. Współczuję braku urlopu, ale cóż, takie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 02.09.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Dobić Was? Ja miałam 3 tygodnie urlopu na przełomie lipca i sierpnia - oczywiście spędzony w domu na robotach wykończeniowych - ale cudo - pogoda wspaniała, piwko, grilliki co wieczór... Ale trzeba było wrócić do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.09.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Magdzia,ja w tym roku miałem na początku czerwca 5 dni urlopu i koniec, ale Twoje słowa wcale mnie nie dobijają, wręcz przeciwnie patrząc na Wasz wypieszczony domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.09.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ja też w tym roku nie miałam normalnego tzn. wakacyjnego urlopu. Praktycznie cały urlop wykorzystałam na przeprowadzkę a wtedy to raczej się nie odpoczywa tylko uzdatnia dom do zamieszkania Może uda mi się wziąć kilka dni na Święta a może dopiero przyszły rok - tylko jak ja do tego czasu wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.09.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 02.09.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 A ja w tym roku miałem super urlop odnośnie miejsca, towarzystwa i podróży. wspaniałe miejsce - budowa towarzystwo - wygoniłem majstrów podróże - dużo jazdy taczkami. Nie mogę się doczekać następnego urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 A ja w tym roku miałem super urlop odnośnie miejsca, towarzystwa i podróży. wspaniałe miejsce - budowa towarzystwo - wygoniłem majstrów podróże - dużo jazdy taczkami. Nie mogę się doczekać następnego urlopu. pięknie pięknie....nie ma co ....mój przyszły urlop pewnie będzie tak wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 04.09.2004 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Ten gość to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 05.09.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Nie martw się Gierga. Nie jesteś sama. W klubie budujących jest wielu na łonie budowy wypoczywających. Jak skończył się mój urlop, byłam szczęśliwa, że wracam do pracy, bo wreszcie sobie trochę odpocznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 A ja tam byłem na urlopie... cale 3 tygodnie... zasuwałem na budowie.. narobiłem się jak diabli, a mimo to uważam że urlop był bardzo udany, pomimo że nie miałem ani jednego dnia wolnego żeby sobie odpocząć na tym urlopie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.09.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Kroyena wróicł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 07.09.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witamy kroyenę!! Oj, było nam smutno bez kroyeny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.09.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 kroyena - czyżbyś był na urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.09.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 No, a w kieszeni mam awizo pewno na WZiZT. Zobaczymy czy pozytyw, bo projekt przesłali przed urlopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts