kasiamirek1719513701 22.01.2017 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Cześć Mam mały dylemat odnośnie drzwi wewnętrznych które mialby być zamontowane do wejscia na korytarz. Ja uważam , że powinny być żeby zamknąć tz część nocną. Żona upiera się aby zrobić łuk. Jak wygląda to u Was i co poradzicie. Zdjecie niżej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_ems 22.01.2017 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 To bardzo indywidualna decyzja. Jeśli często będziecie nocować jakichś gości to może bym i dał.A tak to po co?Ja bym to wykończył tak, żeby była możliwość założenia tych drzwi w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.01.2017 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Ja bym wywalił te drzwi łącznie z ta ścianką działową, żadnych łuków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 23.01.2017 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Po pierwsze to powiem Ci, że masz fajny projekt. Podobają mi się takie układy pomieszczeń. Co do drzwi. Ani przepisy tego nie będą regulować jak mają się one otwierać ani chyba nikt na forum nie powie Ci jak będzie najlepiej. Osobiście zostawiłbym je tak jak są teraz. Jeśli będą one otwarte (a zazwyczaj tak się dzieje, że drzwi wewnętrzne w domu są otwarte) to będą zasłaniały Ci dojście do WC.Możesz też pokusić się o system przesuwny. Dzięki temu nie będziesz miał skrzydła, które będzie wchodziło Ci przed WC lub do wewnątrz tego korytarzyka przy łazience i sypialniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamirek1719513701 24.01.2017 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 dziękuje za sugestie, drzwi nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patent.x 31.03.2017 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ja bym tutaj zrobił drzwi przesuwne chowane w ścianę. Nie jest duży wydatek, drzwi nie będą widoczne, zawsze w przyszłości możesz je zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorian1982 05.04.2017 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Chyba jak przedmówca, przesuwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts