alpin 23.01.2017 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Witam Mam problem z podłogówka od kilku dni grzeje na maxa, zakręcenie głowicy termostatu nic nie daje, pierwsza diagnoza to awaria termostatu, założyłem zwykły termostat i sytuacja częściowo opanowana, tzn nie grzeje na maxa, ale nie da się odpowiednio wyregulować temperatury. Mam taki termostat z sondą(drut), czy muszę szukać tylko i wyłącznie takiego samego? Czy taki termostat można naprawiać? Pytam, bo szukałem już RTL i znalazłem bez sondy tylko z takim tłoczkiem wewnątrz, ale nie pasuje do zaworu. zdjęcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojtek 23.01.2017 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 25.01.2017 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Najlepiej jak kupisz taki sam z sondą na drucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts