ktemk 23.01.2017 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Witam, chciałbym się dowiedzieć jaki waszym zdaniem byłby najtańszy strop dla projektu "Na bukowej 6"Nie zamierzam użytkować strychu, więc pomyślałem o wiązarach. Co o tym sądzicie ? Dzięki pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktemk 02.03.2017 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Witam ponownie, chyba nie ma oczywistej odpowiedzi w tym temacie...Generalnie zdecydowałem się jednak na projekt "Dom przy Bukowej 5" - opcja bez garażu. Myślę, że ten garaż mógłby mnie kosztować dodatkowe 40k. Nadal mam wątpliwości co do stropu. W projekcie jest strop betonowy lany. Myślałem o wiązarach, lecz nie wykluczam, że za może 10 lat będę chciał jakiś pokoik na górze urządzić. Macie jakieś sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts