aniaa88 24.01.2017 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Proszę, doradźcie mi jakie wzory wybrać. Urządzam salon w stylu boho. Zakochałam się w połączeniu turkusu i złota, stąd ta niebieska ściana, ale brakuje wzorków. Podobaja mi się marokańskie wzorki i zrobiłam taki prowizoryczny projekt, jakby to miało wyglądać. Chciałam do tego celu użyć wałka dekoracyjnego, ale nie mogę nic wybrać z dostępnych wzorów... Stwierdziłam, że sama zrobię szablony i spodobały mi się te wzory: http://stencils.pl/wp-content/uploads/2014/06/temara2-510x600.png Może ktoś ma lepszy pomysł? Wrzucam tą moją prowizoryczną wizualizację. Po obu stronach fototapety stoją doniczki w których będzie bluszcz i z czasem zarośnie tą wolną przestrzeń. Wtedy zamiast wiszących kwiatków pojawią się lampiony Edytowane 24 Stycznia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malrwik 24.01.2017 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 kurcze chyba nie pomogę, kompletnie nie moj styl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffeelover9608 29.01.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Te marokańskie wzorki ładnie się prezentują, ale gdyby były np. nie białe tylko złote ? [sPAM] Na ta tych ostatnich ładnie się taki zestaw prezentuje Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Elfir krótki staz na forum powoduje, że linki traktowane są jak reklama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaa88 31.01.2017 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 U mnie wzorki będą złote nie białe. Juz zrezygnowałam z pokrycia całej wnęki na około bo jednak zbyt pstrokate to wychodzi. Przemaluje wnętrze wnęki tak jak miało być czyli na złoty a nie niebieski i dodam złote akcenty na fototapecie, żeby ładnie się komponowało. Mam nadzieje ze uda się przemycić wzory chociaż po bokach ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek.80 13.03.2017 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Styl boho to z pewnością "nie łatwy" styl i na pewno nie dla każdego, ale z pewnością stanowi ciekawą inspirację i daje wiele możliwości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2022 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Wystarczy nie sprzątać 2 tygodnie i powstanie pierdolnik zwany boho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts