jak_kolwiek 25.01.2017 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Hej, mam pytanie za milion punktów (uwaga - punkty są nic nie warte). Zostało mi trochę tynku zewnętrznego (amphisilan fassadenputz k 15) po tym jak mi elewację robili. W chwili przypływy weny wpadłem na pomysł żeby 'ozdobić' nim sufit w łazience i ścianę w pralni. Czy są jakieś przeciwwskazania aby tego nie robić np. tynk jest tak toksyczny, że jak zastosuje wewnątrz to wszyscy raka dostniemy? Czy ktoś próbował takiej zabawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 25.01.2017 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Hej, mam pytanie za milion punktów (uwaga - punkty są nic nie warte). Zostało mi trochę tynku zewnętrznego (amphisilan fassadenputz k 15) po tym jak mi elewację robili. W chwili przypływy weny wpadłem na pomysł żeby 'ozdobić' nim sufit w łazience i ścianę w pralni. Czy są jakieś przeciwwskazania aby tego nie robić np. tynk jest tak toksyczny, że jak zastosuje wewnątrz to wszyscy raka dostniemy? Czy ktoś próbował takiej zabawy? W garażu na suficie mam 10 cm styro (nad garażem jest pokój) i na to jest położony tynk zewnętrzny z worka Trogler. Powiem tak - żałuję, że nie położyłem go na reszcie sufitów bo teraz w garażu mam najładniejszy sufit z całego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 25.01.2017 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 A może jest napisane na pojemniku czy można stosować wewnątrz pomieszczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 25.01.2017 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Patrzyłem i nie znalazłem. Pytanie czy nie ma czy jestem ślepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 25.01.2017 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Ok, już nie aktualne, napisałem do Caparola z zapytaniem i dostałem odp: "Uprzejmie informuję, że tynk AmphiSilan Fassadenputz z uwagi na dodatek biocydów zalecamy jest do stosowania wyłącznie na elewacjach.". Edit. Dzwoniłem też do sklepu i mi powiedzieli, że jak najbardziej można, że te biocydy są w znikomej ilości i że w Caparolu musieli tak napisać. Pytanie nadal aktualne - robić czy nie robić? Edytowane 25 Stycznia 2017 przez jak_kolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts