Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowy dział

Recommended Posts

Autorzy pokazywanych tu zdjęć, czyli inwestorzy napiszą o swoim domu. Opinie, komentarze, pytania innych Forumowiczów mile widziane.

I jeszcze uwaga może zbędna: źle by się stało, gdyby ten dział przerodził się w dyskusję o gustach. O gustach - jak wiadomo - się nie dyskutuje.

Czekamy na Wasze zdjęcia. Przysyłajcie je do redakcji "Muratora": ul. Kamionkowska 45 03-812 Warszawa, z dopiskiem "Forum" lub elektronicznie: [email protected] (w rozdzielczości 72 dpi)

Dołączcie opis: od kiedy budowa, jaka powierzchnia domu, dla ilu osób, jaki koszt, jaka technologia, jakie problemy i radości, i co jeszcze chcecie...

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: redakcja dnia 2002-07-24 12:48 ]

Tu redakcja chciała zdjęcia skończonych domów. Jak piszą:

"Oczekujemy zdjęć z ostatniego etapu budowy lub po zamieszkaniu. Każdy Forumowicz może pokazać swój dom, opublikujemy jedno zdjęcie (warunkiem jest co najmniej średnia jakość zdjęcia lub skanu). W nowy dziale "Galeria domów Forumowiczów" powinien znależć się opis przedstawionego domu - o taką informację będziemy prosili autorów zdjęć."

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=26&id=2129&q=mój%20dom&k=10&nxt=18

własnie próbowałem samodzielnie umieścić zdjęcie domku Alicjantki ale mi się nie udało :sad:

Przy okazji czy zamieszczane zdjęcia mogłyby byc ciut większe ? Ewentualnie kliknięte mogłyby się otwierać w osobnym oknie w sensowniejszych rozmiarach

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: dobrzykowice dnia 2002-09-23 14:40 ]

• 3 years później...