Brysia8 26.01.2017 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Mam ofertę na bramę Wiśniowskiego, 5 m do garażu wolnostojącego, nieogrzewanego.Brama UNI PRO A3500Zaproponowano mi napęd INTRO 1000, szyna INTRO 3000.Ktoś mi może coś na temat tego silnika powiedzieć? Na coś szczególnego zwrócić uwagę przy zamawianiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Kalita 26.01.2017 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Nie wiem za bardzo czego możesz chcieć wiedzieć. Napęd - dobry; sam programowałem do niego piloty i ustawiałem krańcówki. Łatwy w obsłudze i reklamacji jak dotąd nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brysia8 27.01.2017 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Dziękuję, zdecydowałam się na tę bramę, miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMark. 28.01.2017 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Cześć, widzę że jesteś ze Śląska. Powiedz mi jeśli można wiedzieć - za ile masz tą ofertę? Dokładnie dostałem taką samą ofertę z tym samym napędem w Mikołowie za 5950zł brutto z montażem.A jak już temat Wiśniowskiego to zastanawiam się nad drzwiami bocznymi aluminiowymi wypełnione panelem bramowym. Jest ktoś w stanie doradzić czy takie drzwi opłaca sie kupić. Na pewno fajnie się komponują z bramą... Brysia8 Wy montujecie jakiś drzwi boczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brysia8 29.01.2017 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Cenę mam prawie taką samą Jeśli chodzi o dodatkowe drzwi to nie pomogę, mam dodatkowe wyjście z garażu na innej ścianie.Mój garaż jest wolno stojący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts