BusolaYR 27.01.2017 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Witam, Mam mały dylemat nad wyborem okien, czy ktoś z forumowiczów może doradzić.Mam 3 oferty z 2 firm, Vertex dwa profile V82 oraz V90+ oraz MS Line +. MS Line + z drzwiami PSK 14.5 tyśMS Line z HS 18,3tys Vertex V82 z PST 16,6Vertes 90+ z PST 18,5Vertex 90+ z HS 23 Oferty ciepłym montażem oraz parapetem. Ze spotkań u dostawców lepiej wypada Vertex (jest polecanym wykonawcą) z MS ciężko powiedzieć ale nie mam żadnych informacji. Mój największy dylemat to czy warto dopłacać do HS? oraz który rodzaj okien polecacie?Najbardziej skłaniam się do V90+ z PSK ale chętnie posłucham wysłucham rad forumowiczów? Z góry dziękuje za każdą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Kalita 27.01.2017 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?334093-HST-vs-PSK-vs-quot-zwyk%C5%82e-quot-balkonowe Tu już była dyskusja dotycząca zalet i wad w/w systemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 27.01.2017 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Mój największy dylemat to czy warto dopłacać do HS? Warto. Co do wyboru okien - MS masz z HSem w cenie PSK z Vetrexu. Porównaj parametry okien z obu ofert i zdecyduj. Na pewno MS nie jest gorszy od Vetrexa jako firma. Niezależnie więc co wybierzesz będzie to poprawny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts