Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ekologiczne spalanie odpadów w domowym kotle dolnego spalania.

Gość mtdeusz

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 529
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
Gość mtdeusz

A nwm.

Bo nie liczę.

Mam od h%ja opału w postaci drewna, zręmbki drzewno gumowej (gumofilce zmielone w ręmbaki) ktoś przywiózł mi całą przyczepę meblo szajsu,+2 tony węgla.

Gość mtdeusz

Po pewnie masz wyrób naszej branży kotlarskiej czyli jakiś kopiuch służący do smrodliwej utylizacji hurtowej ilości paliwa.

Opowiednia ilość powietrza w odpowienim miejscu +wysoka temperatura + dolne spalanie =nic nie dymi.

https://youtu.be/HbxU-LHMbQQ

Edytowane przez mtdeusz

A nwm. Bo nie liczę. Mam od h%ja opału w postaci drewna, zręmbki drzewno gumowej (gumofilce zmielone w ręmbaki) ktoś przywiózł mi całą przyczepę meblo szajsu,+2 tony węgla.

Dalej się będziesz zapierał swego, że tylko se piszesz o tem, iż spalasz toksyczne dziadostwo by ogrzać się i tobie podobnych w tym kurewniku teściowej.

Nie dymi to można.

To zadzwoń do nich : https://forum.muratordom.pl/showthread.php?334726-Ekologiczne-spalanie-odpad%C3%B3w-w-domowym-kotle-dolnego-spalania&p=7790763&viewfull=1#post7790763 - i dokładnie opowiedz im o tym albo napisz w piśmie którym to dokładnie opiszesz i dołącz z tym filmy na dowód, że nie kłamiesz. Jeśli jest tak jak utrzymujesz - na co od nich papier dostaniesz, który wszem i wobec wszędzie pokażesz, to za pewne co niektórzy wielbić cię za to będą i za twoim przykładem tak samo robić będą - legalnie. Do tego w oparciu o układy swoje dystrybutorem takich odpadów stać się możesz, więc dwa w jednym : chwała i kasa.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...