sol2510 27.01.2017 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 W wielu robotach widzę, że mają tarcze, które umożliwiają ścieranie warzyw albo w wiórki tradycyjnie grube, albo w plasterki, albo specjalne tarcze do ziemniaków do starcia na papkę do placków.Potrzebuję czegoś, co zetrze na papkę lub b. drobne wiórki twarde warzywa jak marchew czy buraki. Tak, jak obecnie ucieram na zwykłej ręcznej tarce na tej ściance z milimetrowymi oczkami albo na tych oczkach z wypustkami (z tego prawdziwa papka powstaje).Czy szanowni forumowicze z takimi urządzeniami mogliby napisać, czy na tych tarczach do ziemniaków można zetrzeć na papkę takie twarde warzywa?Albo mogliby coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizabbetow 03.02.2017 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 No ja właśąnie też mam ręczną i przydał by mi się taki robot kuchenny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts