Nurek_ 27.01.2017 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Witam W ramach orientowania się w temacie PW otrzymałem przyzwoita cenowo ofertę z pompą firmy Dimplex, konkretnie LAK 9IMR. Dostałem wyliczenia, na papierze wszystko super, nawet przy -20 daje radę Niestety o Dimplex-e niewiele jest w sieci, jeśli już coś znalazłem to o gruntówkach. Może ktoś na forum spotkał się albo nawet ma i użytkuje taką pompę? Co myślicie o tej marce, warto czy lepiej iść w sprawdzonego Panasonica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 27.01.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Witam W ramach orientowania się w temacie PW otrzymałem przyzwoita cenowo ofertę z pompą firmy Dimplex, konkretnie LAK 9IMR. Dostałem wyliczenia, na papierze wszystko super, nawet przy -20 daje radę Niestety o Dimplex-e niewiele jest w sieci, jeśli już coś znalazłem to o gruntówkach. Może ktoś na forum spotkał się albo nawet ma i użytkuje taką pompę? Co myślicie o tej marce, warto czy lepiej iść w sprawdzonego Panasonica? 3 sekundy z wyszukiwarką... i byś wiedział poza tym jedna sprawa - mam wrażenie deja vu z tym topikiem Edytowane 27 Stycznia 2017 przez okobar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 27.01.2017 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 No właśnie nie jest tak różowo jak piszesz. Nawet jak są jakieś tematy o powietrznych Dimplexach to żadnych konkretów, dlatego pytam. Deja vu pewnie stąd http://forum.muratordom.pl/showthread.php?242261-Dimplex-LAK-LAW-opinie-u%C5%BCytkownik%C3%B3w&highlight=DIMPLEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts