peterka 01.09.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Mogę polecic ekipę do budowania domów. Budowali u mnie cału dom wraz z ociepleniem i ogrodzeniem. Budują solidnie w okolicach Warszawy. Ceny mają ok. Tel: 0 607857285 Pani Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 01.09.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Gdzieś na forum natknąłem się na informacje od ciebie, że miałeś z nimi jakieś problemy. Możesz to jakoś skomentować. A ta pani Jola to jakaś szefowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 01.09.2004 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Tak faktycznie na samym poczatku były drobne niporozumienia. Tak jak to wszędzie bywa. Dzis po zakończeniu wszystkich prac spokojnie mogę powiedzić że jest to solidna ekipa i godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 A ile biorą?Znam solidną ekipę z Rosji, która za 8 tyś wybuduje dom, a za dodatkowe 2 tyś ułożą nawet dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 01.09.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 A kto to jest Pani Jola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena11 01.09.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 odradzam firme "DAR-BUD" z Oronska kolo Radomia Dariusz Szczygieł wzial kase na wiosne i do tej pory nie skonczyl prac jakie zostaly mu powierzone bozena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.09.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 jestem zainteresowana ekipą do dokończenia więźby i położenia dachówki ceramicznej- karpiówki na dachu dość skomplikowanym bo z wolim okiem i lukarnamimojego wykonawcę budowa przerosła i powoli daje nogędłużej nie mogę tej bezczynności tolerowaćbuduję na południu wawypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 02.09.2004 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Remex Pani Jola - jak nazwa wskazuje jest kobietą. Zajmuję się kasą i nadzorowaniem itd.Są raczej tani i dobrzy wiadomo gdzie mieszkają itd. Nie są to ludzie którzy budują i znikają. Ja jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 02.09.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 ekipe powinno się ocenić na koniec, bo w między czasie są różne, nieporozumienia i nie da się tego uniknąć. Oni mają swoje budowlane nawyki (często poprawne), my chcemy inaczej (lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts