mazu 27.01.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Planuje położyć ta cegłę na jednej ze ścian. Zamówiłem próbki ale ciężko jest mi sobie wyobrazić ja na ścianie. Zastanawiam się czy nie będzie za jasna. Czy może ktoś ma ja ułożona w domu na jakiejś ścianie i może podzielić się uwagami i zdjęciem jak wygląda ona na ścianie? Ewentualnie być może warto tez zainteresować się jakimś innym producentem? Edytowane 27 Stycznia 2017 przez mazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 28.01.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Jaki kolor chcesz położyć ? Ja kładłem brązowo bezowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazu 28.01.2017 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Myślałem o kolorze "naturalny jasny", chciałbym osiągnąć coś w miarę jednolitego i takiego różowo-pomarańczowego, z tym, że na próbkach "naturalny" jest już dla mnie za ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzey_ 20.02.2017 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) Zawsze można przemalować. Jeszcze ciepłe zdjęcie: Biały domyślny po impregnacji wyszedł za ciemny i trzeba było ratować się farbą. Wyszło jak widzisz. Trudno będzie znaleźć coś innego fajnego. Chyba, że cięte lico. Cała gipsówka jest jak dla mnie mało naturalna. Edytowane 20 Lutego 2017 przez Andrzey_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts