Filip80 27.01.2017 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Witam, na załączonym zdjęciu widać co jak i gdzie podłączyłem. Biały kabel idzie od skrzynki elektrycznej. co zle zrobiłem ? czy może mi ktoś doradzić ? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel___z 27.01.2017 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Witam, na załączonym zdjęciu widać co jak i gdzie podłączyłem. Biały kabel idzie od skrzynki elektrycznej. co zle zrobiłem ? czy może mi ktoś doradzić ? Dziękuję Dałeś zwykły łącznik świecznikowy do rolet. Jak nacisnąłeś dwa przyciski jednocześnie to jest szansa że spaliłeś silnik. Do rolet stosuję się łączniki roletowe, w którym przyciśnięcie przycisku np "góra" odłącza styki kierunku "dół". Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filip80 27.01.2017 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Nic nie spaliłem, jak podłącze przez przedłużacz to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel___z 27.01.2017 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Kup zwykły łącznik roletowy i podłącz. Jak napięcie dochodzi to łącznika to będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 27.01.2017 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Powinieneś podłączyć "w ten deseń" :https://www.google.pl/search?q=podłączenie+rolety+-+schemat&client=opera&hs=XQa&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi1zpaal-PRAhWHKiwKHS9VC7sQsAQIGw&biw=1527&bih=864#imgrc=eNK0ycUtpkCudM%3A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts