croopskee 28.01.2017 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, Mam następujący problem: razem z bratem jesteśmy współwłaścicielami budynku, każde z nas po połowie, każda z połówek leży na oddzielnych działkach. W zeszłym roku brat swoją cześć oddał do użytku, do tego był mu potrzebny mój podpis, i dziennik budowy - dostał co mu było potrzebne. W tym roku ja chcę wystąpić o częściowy odbiór dla mojej części, natomiast mój brat nie chce oddać mi dziennika budowy, i dodatkowo oznajmił, że na jego podpis przy odbiorze budynku nie mam co liczyć. Czy są jakieś prawne metody, aby odzyskać od niego dziennik budowy (lub czy jest możliwość napisania nowego), i jak rozwiązać sprawę braku jego podpisu jako współwłaściciela budynku. Zapewne na forum był podobny temat już poruszany, ale poległem przy wyszukiwaniu . Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 4 Lutego 2017 przez croopskee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts