pablojarocin 28.01.2017 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Cześć wszystkim. Od jakiegoś czasu pojawia mi się grzyb miedzy drzwiami. Posiadam mieszkanie gminne 2 pary drzwi. Zewnętrzne montowane latem ubiegłego roku, i takie drewniane drugie. Mieszkanie jest po starej szkole, zabytkowe. Sprzedać nie chcą to i ja nie będę remontował komuś. Chciałem zrobić ocieplenie swojego kawałka mieszkania z swoich pieniędzy, ale burmistrz nie wyraził zgody bo bym wtedy cały budynek ocieplić. Okna jak bym chciał wymienić to też muszą być takie same więc koszt jest spory za 4 okna około 6 tyś. W czerwcu 2016 roku urodziło nam się dziecko i ten grzyb chciałbym jakoś zlikwidować aby dziecko nie chorowało później. Budynek nie posiada żadnej wentylacji, chciałbym aby ktoś mi podpowiedział jak to najlepiej i skutecznie zrobić. Ja myślałem żeby wywiercić po 2 otwory(30-50mm) pod oknami w salonie, było by to wlot świeżego powietrza, a w kuchni bym nad oknami zrobiłbym też po 2 otwory i byłoby to wyrzutnia starego powietrza. Albo zakupić coś takiego: rekuperator PRANA Mógłby jakiś fachowiec doradzić co zrobić w takiej sytuacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts