Kamil52494 28.01.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Witam, jestem tu nowy jeżeli temat jest w złym dziale z góry przepraszam. Więc tak był umnie robiony cały dach 5 lat temu ( blacha, Krokwie , łaty, strop ) aktualnie jest tam strych na wiosne planujemy zadaptować tam jako pomieszczenie mieszkalne, będzie 2 pokoje na 5x5m + do tego korytarz o koło 2m szeroki na o koło 10m i tu zaczyna sie problem bo nie ma zadnej foli pod blachą , wchodząc na poddasze widać blache, krokwy łaty itd czy jest możliwość dania foli żeby woda nie kapała na ocieplenie itd czy trzeba demontować blache i zrobić wszystko od nowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil52494 28.01.2017 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 a chciałem dodać że do krokowi nie będzie kręcony karton gips tylko będzie zrobione rama i będzie do niej kręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil52494 28.01.2017 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Tak to będzie wyglądać po zrobieniu karton gipsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.02.2017 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Nie wiem jak można było dopuścić do takiego wykonania dachu? Ktoś to odebrał? Nie da się poprawnie wykonać krycia wstępnego od wewnątrz. Konieczny demontaż pokrycia i łat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel Sowinski 01.02.2017 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Tylko demontaż blachy. Tak z ciekawości kto zdecydował o braku membrany badź papy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts