steve_x 29.01.2017 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Witam Serdecznie . Chciałbym prosić o opinię i poradę na temat nożyc ogrodowych elektrycznych na wysięgniku bądź teleskopie ... planuje takie zakupić no ale towaru aż za dużo .... CHodziło by o coś w miare solidnego powiedzmy do 600 zł . Mam wysokie tuje ok 50 m no i chciałbym aby narzędzie nie padło mi po dwóch sezonach ... wiem że jest stiga i makita no ale niestety to nie na moją kieszeń poza tym stiga nie ma nic elektrycznego na teleskopie ... Na allegro za duży wybór wiec idzie zgłupieć .... może ktoś powie czego używa i jak się sprawdza ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barttas 31.01.2017 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Ja kupiłem rok temu dość tanie nożyce elektryczne marki Grizzly EHS 600-61R o mocy 600 W. W zeszłym roku służyły, w tym mam nadzieję że też. Cięło mi się nimi dobrze, nie miałem problemu. Kupowałem je przez sklep internetowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts