mate166gmail.com 29.01.2017 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Witajcie, Spodobała mi się dachówka nelskampa jak w tytule. Problem jest taki, że w specyfikacji dachówki jest jasno napisane dla dachów od 30 stopni. Mój ma 25 stopni. Kilka osób mówiło mi, że jak mam deski i papę to mogę spokojnie kłaść. Wolałbym to jednak skonsultować z Wami, ewentualnie może ktoś ma podobną dachówkę z innej firmy ? Niestety na rynku jest tyle producentów i modeli, że już się pogubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.01.2017 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Odpowiedziałem Ci w innym wątku ale napiszę jeszcze raz: można kryć przy tym kącie dachu bez żadnego problemu. Krycie wstępne należy wykonać papą termozgrzewalną a wszystkie połączenia zgrzać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mate166gmail.com 01.02.2017 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Krycie wstepne jest juz wykonane od zeszlego roku. Polozna papa zwykla nie termo dlatego tez zastanawiam sie czy jest sens ryzykowac czy lepiej znalezc inna dachowke ktora nadaje sie do mojego kata dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts