janka_otruli 29.01.2017 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Witam. Chciałbym zadać proste pytanie ponieważ nie jestem do końca pewny odpowiedzi. Czy da radę zawiesić taką półkę na płycie g-k http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20297217/ ?? Jaka jest szansa że wyrwie ona kołki z płyty itp. Z góry dziękuję*za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 29.01.2017 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Sama półka waży ok 15kG - jest szansa, że powisi na dobrych kołkach - ale pytanie, czym ją załadujesz? Masz wiedzę o przebiegu profili kostrukcyjnych pionowych w Twojej ścianie? Jedynie do nich bym montował. Ściany masz z pojedynczej płyty czy dwie warstwy na każdej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.01.2017 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Nie wieszałbym tego na kołkach!Są specjalne mocowania do karton-gipsu.Obejrzyj je w jakim markecie budowlanym. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 30.01.2017 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Oczywiście - trzeba zastosować odpowiednie mocowanie do podłoża, jak w każdym przypadku. "Kołki" w mojej odpowiedzi to synonim mocowania przedmiotów w ścianie z GK. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janka_otruli 30.01.2017 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Tak chodzi mi oczywiście o specjalne mocowania , co do specyfikacji ściany nie jestem pewny bo kupiłem mieszkanie juz z ta ścianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janka_otruli 02.02.2017 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 https://jysk.pl/przechowywanie/przedpokoj/przedpokoj-polki/wiszaca-polka-oure-3-kosze-biala A czy taka bardisej sie nada jest lżejsza prawie o 10 kg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 02.02.2017 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Jasne - lżejsza zawsze dla ściany GK lepsza. Jeśli estetycznie Ci pasuje, to bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts