mania76 01.09.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Pytanie jak w temacie. Chodzi mi o samą robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 01.09.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 ja mam do zapłacenia 3000zł za obudowę oraz zamontowanie wkładu i rozprowadzenie rur na poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania76 03.09.2004 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Dzieki peterka Nikt wiecej nie obudowywał kominka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.09.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 A i owszem, obudowywali, obudowywali.... i płacili różne kwoty...A zależało to od tego czym kominek był obudowany.Jeśli chodzi Tobie o jednorodny portal marmurowy to nie ma sprawy - chętnie odpowiem bo taki mam.A jeśli masz na myśli inny materiał to przyznaję - cen nie znam. Z pewnością inna będzie cena za nowoczesną, ascetyczną obudowę tylko z płyt k-g, inna cena za kominek murowany z klinkru, inna za obudowę kaflową a jeszcze inna za eklektyczny - złożony z kilku rodzajów materiału. Dlatego też uprasza się o konkrety.Ty wiesz o jaką obudowę Tobie "chodzi" więc ułatw udzielenie odpowiedzi i innym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania76 03.09.2004 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Pytam o cene robocizny, bez materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts