sebciu 01.09.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 zastanawiam się nad zaciągnięciem kredytu w banku bph proszę o poradę czy warto a może wybrać inny bank.jeśli ktoś z was ma kredyt w tym banku to bardzo proszę podzielić się zemną swoimi doswiadczeniami.myślę o kredycie na rozbudowę domu jednorodzinnego wypłacanego w transzach.z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.09.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 BK jest specjalistką w zakresie ofert kredytowych, sama ma kredyt w BPH, napisz do Niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebciu 01.09.2004 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 dzięki już napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 02.09.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Też mam kredyt w BPh Jestem w trakcie wydawania kasy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 15.09.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Mam pytanie do wszystkich, ktorzy maja kredyt w bph: czy korzystaliscie z posrednictwa doradcy czy bezposrednio zalatwialiscie sprawe w banku? Mam straszny problem na linii doradca - rzeczoznawca (ktory podobno zle zrobil wycene, tzn. bank nie chce jej uwzglednic!). I prawie mam dosc na ... samym poczatku. Bardzo bym tez BK prosila o kontakt emango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 15.09.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Ja załatwiałem bezpośrednio w banku i wspominam to bardzo miło. Nie miałem żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.09.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 My załatwialiśmy bezpośrednio w banku. Namiar na rzeczoznawcę dostaliśmy z banku więc wiedział jak ma robić wycenę. Nie mieliśmy żadnych problemów z uzyskaniem kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.09.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Ja nie zalatwialam wyceny bezposrednio w banku.Wzielam znajomego rzeczoznawce.Nie mialam problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.09.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 miałem kredyt w bph - wszystko bardzo OK. Zresztą w wielu rankingach są b. wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekp 20.09.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Wziąłem kredyt w BPH (Chmielna w Warszawie) . Zero problemów i miła obsługa. Nie trzeba było doradcy. Wypłata transz bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaco 10.02.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 a czy potrzebny był kosztorys do przedstawienia w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Kosztorys jest potrzebny - może Ci go zrobić Twój kierownik budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thaned 10.02.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 tak wtrącając się z lekka to może mało kto wie ale kredyty hipoteczne bph są naprawde dosyc korzystne--może nie pierwsza trójka --ale w piątce się mieszczą indeksowane do chf-równiez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 10.02.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 TIAAAa !!!! Tylko gdyby nie ta ich cholerna, przesadna biurokracja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thaned 10.02.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 i gdyby analitycy odbierali telefony...... bo czasami ręce opadają (nie tylko ) na ten bank--ale obiektywnie mówiąc warunki nie są złe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts