westen 30.01.2017 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Witam, wziąłem się za temat mi niebardzo znany, mianowicie projektowanie pomieszczeń. Mam salon połączony z kuchnią i tu się zastanawiam, czy szare płytki półmat w salonie ładnie będą wyglądały z białymi płytkami na pełnym połysku (kuchnia)? zastanawiałem się też nad czarnymi płytkami w salonie (pełny połysk) przechodzące na białe płytki (pełny połysk) w kuchni, co do tego drugiego rozwiązania mam obawy czy to finalnie będzie się ładnie prezentować i czy salon na czarnym połysku będzie ok. Proszę o podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
westen 05.02.2017 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 dziękuję za odpowiedź. Przyznam że wiele myślałem o czarnym połysku w salonie i przejściu na biały połysk do kuchni ale mam obawy czy to będzie super wyglądać. Dlatego zastanawiam się nad szarym połyskiem w salonie na biały połysk w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts