Agacka1719499039 08.09.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Głosuje za jedną bryłą! W zimie śnieg ,a w lecie deszcz ni nie nakapie...jak bedę taskać zakupy z autka I męża łatwiej zastać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.09.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Agacka napisał: Głosuje za jedną bryłą! W zimie śnieg ,a w lecie deszcz ni nie nakapie...jak bedę taskać zakupy z autka I męża łatwiej zastać... co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 13.09.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 ja mam osobno ale z zadaszonym przejściem do domu.Sam dom jest dość mały i z dwustanowiskowym garażem w bryle wyglądałby jak przylepiony do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 06.10.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Mam w bryle budynku parterowego. Wymiary działki nie pozwalały na budowę garażu wolnostojącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 11.10.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Ze wzgledu na wymiary dzialki chyba w bryle, ale gdyby nie to o raczej osobno. KOlega ma siedlisko i wybudowal garaz osobno 75 m2. z mamlym warsztacikiem. Jest motocyklista zaplencem. Super - mozna otworzyc drzwi w aucie i wysiadac normalnie, bez obijania. Tak ma być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NB1970 11.10.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 18.10.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 WIDUJE GARAZE WOLNOSTOJACE W GRANICY OGRODZENIA I W SUMIE STWIERDZAM, ZE NIE PSUJE TO BRYŁY BUDYNKU NP. DWORKU, LECZ WRECZ JEST TO POMYSŁ WYJATKOWO PRAKTYCZNY; - NIE TRZEBA ODSNIEZAC WJAZDU -DODATKOWE DRZWI GARAZOWE LUB ZWYKŁE NA TYLNEJ CZESCI POZWALAJA NA WYCOFANIE I UMYCIE SAMOCHODU/ TAK WIDZIAŁAM/ ORAZ PODRECZNE SPRZETY TYPU KOSIARKA, ROWER ITP. MOZNA UZYWAC NIE WYPROWADZAJAC SAMOCHODU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 18.10.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 WIDUJE GARAZE WOLNOSTOJACE W GRANICY OGRODZENIA I W SUMIE STWIERDZAM, ZE NIE PSUJE TO BRYŁY BUDYNKU NP. DWORKU, LECZ WRECZ JEST TO POMYSŁ WYJATKOWO PRAKTYCZNY; - NIE TRZEBA ODSNIEZAC WJAZDU -DODATKOWE DRZWI GARAZOWE LUB ZWYKŁE NA TYLNEJ CZESCI POZWALAJA NA WYCOFANIE I UMYCIE SAMOCHODU/ TAK WIDZIAŁAM/ ORAZ PODRECZNE SPRZETY TYPU KOSIARKA, ROWER ITP. MOZNA UZYWAC NIE WYPROWADZAJAC SAMOCHODU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 29.10.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 u mnie w bryle budynku garaż dwustanowiskowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 29.10.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Majka, a jaki Ty projekt masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 29.10.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Ktoś napisał "Wiem ze na zachodzie prefureje sie garaze wolnostojace" Skąd to wiesz? Ja tego nie zauważyłam, a wręcz przeciwnie. No, ale jest wiele krajów na zachodzie, nawet kontynentów. Ja mam garaż w bryle, bo mój mąż chce tam urządzić taki kącik do majsterkowania i nie wyobraża sobie biegania do kibelka, kuchni i innych pomieszczeń przez podwórko. Jak czegoś zapomnę z samochodu to w kapciach pójdę i wezmę. Na pewno dom bez garażu wizualne wygląda lepiej, szczególnie duży dwustanowiskowy. Ja taki mam w bryle, praktyka przeważyła nad estetyką, ale postaraliśmy się razem z architektem, żeby to wyglądało jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NB1970 29.10.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 black magic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa szymkiewicz 29.10.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Mój małżonek jest zdania, że tylko razem. Podoba nam się projekt Manuela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.11.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 NB1970 napisał: AGUS ALE TY MASZ TYLKO DZIALKE W TANOWIE A NIE DOM. CZY MOJ MOZG JUZ ZUPELNIE PRZESTAL FUNKCJONOWAC? A tak sie zarzekales ze ........ A wiec inspektorze sledczy - watek jest na temat projektow - przeczytaj post autora. Tak wiec zrozumialym dla mnie bylo ze forumowicze chwytaja ze piszac mam garaz wolnostojacy ( skoro mowa o projektach) to bylo w sensie - zaprojektowany - mam garaz wolnostojacy. No ale nie ma sprawy - na wypadek gdyby twoj mozg juz przestal zupelnie funkcjonowac - male wyjasnienie specjalnie dla ciebie pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 02.11.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Ja jestem zbyt leniwa, by mieć garaż osobno. Nie mam ochoty też moknąć, marznąć, nieść daleko zakupów itd, itp... Idealny jest garaż połączony z resztą domu pomieszczeniem gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.11.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 andzia28 napisał: Ja jestem zbyt leniwa, by mieć garaż osobno. Nie mam ochoty też moknąć, marznąć, nieść daleko zakupów itd, itp... Idealny jest garaż połączony z resztą domu pomieszczeniem gospodarczym. o jakiej odleglosci myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 02.11.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Agnieszka1 napisał: o jakiej odleglosci myslisz? Agnieszko droga. Jestem aż tak leniwa , że każdy krok to dla mnie męczarnia Wiesz. Należę do osób, które wprost brzydzą się sportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.11.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 andzia28 napisał: Agnieszka1 napisał: o jakiej odleglosci myslisz? Agnieszko droga. Jestem aż tak leniwa , że każdy krok to dla mnie męczarnia Wiesz. Należę do osób, które wprost brzydzą się sportem to jak docierasz do wc, kuchni,sypialni ??? Powaznie - kazdy buduje dom dostosowany do swoich potrzeb - rozumiem ze masz parterowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 02.11.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Mam nawet mniej niż parterówkę Mam marzenie o parterówce, ale to dopiero za 20 lat. A doświadczenia z osobnym garażem, a raczej lekką niechęć do takowego wyniosłam z domu rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 02.11.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 W obecnym mieszkaniu do wolnostojącego garażu mam 20 m. tj 20 dużych kroków. Nie odczuwamy tego żle. Zakupy wypakowujemy blisko drzwi wejściowych. Teraz szukając projektu chcieliśmy garażu doklejonego do budynku ze względu na łatwiejsze zagospodarowanie działki. I tak też mamy.Nie mamy przejścia bezpośredniego, jak będzie sie to sprawdzać ?zobaczymy! Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts