Brunon2013 30.01.2017 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Witam,nigdzie nie mogę znaleźć informacji gdzie znajduje się czujnik temperatury zewnętrznej od owca akumulacyjnego. Na moim sterowniku ciągle widnej temp.zewnętrzna minus 37 St.C. i codziennie piece grzeją jak szalone. Chce wymienić ten czynnik ale nie wiem jak się za to zabrać. Poruszenie o pomoc bo jestem kompletnym laikiem w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.01.2017 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 co to jest owiec akumulacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunon2013 30.01.2017 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Przepraszam za błędy. Skutek pośpiechu.Chodziło o piec akumulacyjny. Jak jak edytować wpis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunon2013 30.01.2017 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Witam, nigdzie nie mogę znaleźć informacji gdzie znajduje się czujnik temperatury zewnętrznej od pieca akumulacyjnego. Na moim sterowniku ciągle widnieje temp.zewnętrzna minus 37 St.C. i codziennie piece grzeją jak szalone. Chce wymienić ten czujnik ale nie wiem jak się za to zabrać. Proszę o pomoc bo jestem kompletnym laikiem w tym temacie.[/QUO Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts