art_composites 31.01.2017 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Cześć.Tak mnie dziś naszło, a nie znalazłem podobnego tematu.Czy ktoś coś kiedyś słyszał o tym żeby zamiast styropianu do ocieplenia użyć pianki Herex/Airex ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 31.01.2017 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Cześć. Tak mnie dziś naszło, a nie znalazłem podobnego tematu. Czy ktoś coś kiedyś słyszał o tym żeby zamiast styropianu do ocieplenia użyć pianki Herex/Airex ? A jaka toto ma lambde i cene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 31.01.2017 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Chodzi o tą piankę co się jachty i statki buduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art_composites 31.01.2017 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Chodzi o tą piankę co się jachty i statki buduje ? Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art_composites 01.02.2020 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Odkopuje temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts