KasiaHaremza 31.01.2017 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Witam mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu gdzie znajduje sie piec kaflowy. Pale w nim od polowy pazdziernika i wszystko bylo OK, ale od tygodnia przy paleniu wydobywal sie dym z gory pieca i z tylu miedzy kaflami wyczyscilam ale nic nie daje rozpalanie przy otwartym oknie takze. Posrednik doradzil mi aly zakleic te miejsca. Chcialabym soe dowiedziec co moze byc przyczyna i czym mozna to zakleic. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 31.01.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Wyczyścić komin i połączenie pieca z kominem jeśli już lufta w piecu były czyszczone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 31.01.2017 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Ile lat ma piec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 31.01.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Witam mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu gdzie znajduje sie piec kaflowy. Pale w nim od polowy pazdziernika i wszystko bylo OK, ale od tygodnia przy paleniu wydobywal sie dym z gory pieca i z tylu miedzy kaflami wyczyscilam ale nic nie daje rozpalanie przy otwartym oknie takze. Posrednik doradzil mi aly zakleic te miejsca. Chcialabym soe dowiedziec co moze byc przyczyna i czym mozna to zakleic. Pozdrawiam KasiaZatkanie otworów nic nie da, jeśli nie usuniesz przyczyny. Kominiarz się kłania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaHaremza 01.02.2017 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Tak mi radzil posrednik. Nie wiem ile ten piec ma lat wlasciciel nic nie mowil. Kolega tez zasugerowal by wsunac rure do piwca i sprawdzic ciag ale nie ruszy ja nic, natomiast kolezanka wywnioskowala ze to moze byc przez zimny komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 01.02.2017 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Tak mi radzil posrednik. Nie wiem ile ten piec ma lat wlasciciel nic nie mowil. Kolega tez zasugerowal by wsunac rure do piwca i sprawdzic ciag ale nie ruszy ja nic, natomiast kolezanka wywnioskowala ze to moze byc przez zimny komin. Zdjęcie owego pieca przydatne okazać być może się. Zerkaniem ,obejrzym i doradzić udać się może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts