galiciama 31.01.2017 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Hej, wpadłem na pomysł co by w garażu wstawić kanał samochodowy, majsterkowiczem nie jestem ale z drugiej strony to dodatkowe pomieszczenie na pierdoły, np. Opony można tam schować itp... Czy aby wstawić gotowy kanał samochodowy trzeba mieć jakieś pozwolenie czy coś?? Ciekawy artykuł: http://szamba.eu/piwniczka-ziemianka-dodatkowe-pomieszczenie-w-garazu/ Edytowane 31 Stycznia 2017 przez galiciama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 31.01.2017 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Rozumiem że już mieszkasz. A jak wstawisz taki kanał do garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 31.01.2017 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Pozwolenia, ani zgłoszenia raczej nie potrzeba. Należy pamiętać że nie można w takim garażu z kanałem przechowywać auta zasilanego gazem. Aby maksymalnie wykorzystać przestrzeń takiej dziupli, zbuduj regał odpowiadający wielkością wnętrza kanału i winduj go do góry za pomocą podnośnika pantografowego. Wygodnie będzie chować opony lub słoiki z kompotem. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 31.01.2017 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Fajnym pomysłem który widziałem jest zostawienie "dziury" pod schodami z którego robi się pomieszczenie. Tak ,tak nie krzyczcie wiem mostki i inne takie. Może jakby dobrze pomyśleć to by i to się udało zaizolować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 31.01.2017 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Ja mam w projekcie taki właśnie kanał tj żelbetowy wodoszczelny, ale ja wstawiał go będę w trakcie budowy, tuż przed wylewaniem ślepej wylewki na gruncie. Pozwolenia na to nie trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galiciama 31.01.2017 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Fajnie tylko że taka dziura pod schodami już przeważnie wykorzystana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts