niktspecjalny 02.02.2017 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) Jak w temacie.Jeśli kominek jest taką przeszkoda w naszym życiu to krótko wskażmy to co jeszcze gorzej nam przeszkadza i utrudnia życie.Czyli na takiej zasadzie nie innej i według tego szablonu. Oprócz Palenia Sezonowanym Drewnem W Kominku truje mnie ...............itd.OPSDWK tuje mnie...................itd. Edytowane 2 Lutego 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 02.02.2017 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Ja mam takie doświadczenia z kominkami z PW - to nie mój! Filtr po 2 tygodniach używania w wentylacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2017 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Ja mam takie doświadczenia z kominkami z PW - to nie mój! [ATTACH=CONFIG]380440[/ATTACH] Filtr po 2 tygodniach używania w wentylacji: [ATTACH=CONFIG]380441[/ATTACH] Czy ty rozumiesz czy dalej z uporem maniaka strugasz.................napisałem oprócz palenia w kominku.Zaiste następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 02.02.2017 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Oprócz Palenia Sezonowanym Drewnem W Kominku truje mnie ...............itd. OPSDWK tuje mnie...................itd. Przecież widać na fotce. Truje mnie PMD (Palenie Mokrym Drewnem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2017 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Przecież widać na fotce. Truje mnie PMD (Palenie Mokrym Drewnem). ale przez kominek.Nieprawdaż , a wątek jest o!!!!!!! oprócz kominka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 02.02.2017 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Oprócz kominka co nas truje? Może lekko przewrotnie i do przemyślenia: ludzkie lenistwo i brak chęci do dokształcenia? ślepa wiara koleżkom, szwagrom itd.? Nie piszę o Tobie, ale myślę, że wiadomo o co chodzi w kontekście wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 02.02.2017 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 OPSDWK tuje mnie E 102, E 110, E 123, E 124, E 127 , Eee i jeszcze wiele innych ......truje bardziej jak kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2017 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 OPSDWK tuje mnie E 102, E 110, E 123, E 124, E 127 , Eee i jeszcze wiele innych ......truje bardziej jak kominek. Przecież można inteligentnie i na temat.O to mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 02.02.2017 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 OPSDWK tuje mnie E 102, E 110, E 123, E 124, E 127 , Eee i jeszcze wiele innych ......truje bardziej jak kominek. W odróżnieniu od wdychania dymu z komina sąsiada, nikt Ciebie nie zmusza do spożywania E coś tam. Wystarczy czytać skład na opakowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 02.02.2017 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 W odróżnieniu od wdychania dymu z komina sąsiada, nikt Ciebie nie zmusza do spożywania E coś tam. Wystarczy czytać skład na opakowaniach. Dobrze ,że nie jestem Twoim sąsiadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 02.02.2017 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Dobrze ,że nie jestem Twoim sąsiadem. W tym roku kominek odpalony raz i nie planuję więcej, w ubiegłym 3x. Patrząc historycznie /17 lat/ pierwsze 2- 3 lata w weekendy i raz, dwa razy w tygodniu. Z upływem czasu "zapał" gwałtownie malał, praktycznie do zera. Ze zmagazynowanego drewna pożytek mają jakieś owady. Wędlin nie kupuję w garmażu, pasztetowych, salcesonów, parówek w domu się nie jada. Selekcja pozostałych produktów odbywa się w sklepie po przeczytaniu składu lub zakupy w sklepach eko z oznaczeniem certyfikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2017 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 W tym roku kominek odpalony raz i nie planuję więcej, w ubiegłym 3x. Patrząc historycznie /17 lat/ pierwsze 2- 3 lata w weekendy i raz, dwa razy w tygodniu. Z upływem czasu "zapał" gwałtownie malał, praktycznie do zera. Ze zmagazynowanego drewna pożytek mają jakieś owady. Wędlin nie kupuję w garmażu, pasztetowych, salcesonów, parówek w domu się nie jada. Selekcja pozostałych produktów odbywa się w sklepie po przeczytaniu składu lub zakupy w sklepach eko z oznaczeniem certyfikatu. Niemerytorycznie jak zwykle.Jeśli nie ma się pojęcia o czym jest wątek to lepiej nie odpowiadać.Powtarzam temat dotyczy tych których truje coś oprócz tego co wydostaje się z kominka podczas procesu spalania drewna sezonowanego.Czytanie ze zrozumieniem bo ktoś źle to odbierze i pomyśli ,że u greengaz nie jada się pasztetowych, salcesonów, parówek w domu bo tróją gorzej jak kominek. Czyli tak jak ta odp. OPSDWK tuje mnie E 102, E 110, E 123, E 124, E 127 , Eee i jeszcze wiele innych ......truje bardziej jak kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 02.02.2017 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Niemerytorycznie jak zwykle.Jeśli nie ma się pojęcia o czym jest wątek to lepiej nie odpowiadać.Powtarzam temat dotyczy tych których truje coś oprócz tego co wydostaje się z kominka podczas procesu spalania drewna sezonowanego.Czytanie ze zrozumieniem bo ktoś źle to odbierze i pomyśli ,że u greengaz nie jada się pasztetowych, salcesonów, parówek w domu bo tróją gorzej jak kominek. Czyli tak jak ta odp. OPSDWK tuje mnie E 102, E 110, E 123, E 124, E 127 , Eee i jeszcze wiele innych ......truje bardziej jak kominek. Mnie trują fosforany. Śmieciowego jedzenia z barwnikami E102, E110, E123, E124 ze świadomego wyboru nie jadam, ale codziennie rano pijam szklankę wody z łyzka płynu do mycia naczyń...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 02.02.2017 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 TESCIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.02.2017 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Od samego czytania niektórych można się "zatróć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.02.2017 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) "Palenie papierosów truje bardziej ..." powiedział minister zdrowia Edytowane 3 Lutego 2017 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 02.02.2017 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Niemerytorycznie jak zwykle.Jeśli nie ma się pojęcia o czym jest wątek to lepiej nie odpowiadać.Powtarzam temat dotyczy tych których truje coś oprócz tego co wydostaje się z kominka podczas procesu spalania drewna sezonowanego.Czytanie ze zrozumieniem bo ktoś źle to odbierze i pomyśli ,że u greengaz nie jada się pasztetowych, salcesonów, parówek w domu bo tróją gorzej jak kominek. Czyli tak jak ta odp. OPSDWK tuje mnie E 102, E 110, E 123, E 124, E 127 , Eee i jeszcze wiele innych ......truje bardziej jak kominek. A mnie bardziej truje kominek sąsiada niż te wszystkie E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.02.2017 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 "Palenie papierosów tróje bardziej ..." powiedział minister zdrowia uff ... dobrze, że Kubańczycy na cygarach tak nie napisali (pewnie nie znają polskiego tak jak minister zdrowia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 03.02.2017 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 A mnie bardziej truje kominek sąsiada niż te wszystkie E. Poleć mnie swemu sąsiadowi .Przebuduje mu kominek i nie będzie Ciebe podtruwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.02.2017 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Truje mnie i cały kraj bełkot nawiedzonych ekooszołomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts