izat 01.09.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 pilnie poszukuje dekarza do położenia 500 m2 dachówki ceramicznej- karpiówki na dość skomplikowanym dachu bo z wolim okiem i lukarnamibudowa na południu warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.09.2004 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 nikt nie ma do polecenia dekarza w wawie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpatoka 08.09.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witam, Ja z uslugi mojego dekarza jestem zadowolona. Zresztą polecony przez znajomego zrobił już 3 domy w okolicy. http://www.dekar.pl/dekarze.htm (pierwszy z listy) Pozdrawiam,dpatoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts