Grzesekb 03.02.2017 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Witam, Otrzymałem dobrą ofertę na okna na profilach Schuco Livling. Wykonanie okien przez firmę RAVEN z Grodziska Maz. Czy ktoś korzystał z usług tej firmy? Szukam osoby, która kupiła u nich okna i może opowiedzieć o swoich doświadczeniach. Czy jest zadowolona z jakości okien, montażu, obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koval89 01.07.2017 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Ravena akurat nie znam, ja zamawiałem z Markbud-u z Łomianek pod Warszawą. Nie będę polecać, bo zostanę posądzony o reklamę, ale mogę powiedzieć, że wszystko zrobili jak należy Na pewno jak będziesz szukać firmy montażowej, upewnij się, że mają doświadczenie w ciepłym montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts