Switala18 03.02.2017 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Witam Przymierzam się do wykonania sufitu podwieszanego na klatce schodowej. Jest ona zbyt wysoka. Chciał bym się dowiedzieć kilku informacji których nie znalazłem w necie. 1- obniżam o 10 cm czy muszę dawać wzmocnienia do sufitu czy wystarczy jak do profilu przyściennego ud 27 (przykręcanego do ścian) powsuwam profil główny ud 60 i skręcę je razem?? 2- czy profile które będą umieszczone na skosach muszą być zamontowane do sufitu uchwytami? Dodam że klatka schodowa na szerokość ma 1,10 m. Mocowane będą płyty k-g jedyne co będzie założone to lampy halogenowe. Pytałem się znajomego - powiedział że poniżej 1,40 m nie trzeba dawać łączników ani uchwytów. Jakie jest wasze zdanie , co możecie mi doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 03.02.2017 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Profili nie skręcaj ze sobą. Daj choć jeden uchwyt na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Switala18 05.02.2017 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Pisząc daj jeden uchwyt na środku to znaczy w którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 05.02.2017 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 W koło przyścienne U a w poprzek ( jak masz 1,1m) CD i podwieś go na środku uchwytem do sufitu czy co tam masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts