Mateusz.C 04.02.2017 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Witam. Ojciec niedawno wpadł na pomysł aby wyspawać nowy kocioł.Wcześniejszy który zrobił działą już długie lata i mówi, że wkońcu przydało by się zrobić coś nowego ... Od słowa do słowa wczoraj przy pogaduszkach o moim domu doszło do tego, że mój dom będzie inny niż wszystkie dzięki właśnie temu forum no i bla bla bla .A może poprosić na forum, może ktoś się podzieli jakimiś informacji.... więc pytam jaki ?? Chodzi o przekrój, komory itd... Powierzchnia do ogrzania to ok. 230m2. Z założenia piec ma być przystosowany do każdego rodzaju z paliw. Obecnie Kocioł nie ma nawiewów, rozpala się go od dołu, nie ma podajnika. Jego głównym paliwem to flot. Nie ukrywam że drugi taki powstanie do mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.02.2017 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 I już wiemy skąd ten Smog...mam nadzieję, że zabronią palić i muł kopalniany będzie niedostępny w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 04.02.2017 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 W mojej okolicy mułu i flotu w sprzedaży nie ma, a i tak co drugi komin kopci. Do autora tematu: NIE DA SIĘ zrobić idealnego i jednocześnie uniwersalnego kotła. Idealny może być tylko dla jednego rodzaju opału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts