Fiyolka 05.02.2017 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Witam, Mam na oknach przyklejoną okleinę. Moja mama ja zamówiła w internecie sądząc, że będzie miała dzieki temu prywatność. Az po niedługim czasie ona i ja nie odczuwaliśmy dużego światła zewnętrznego zza okna przez okleine,, Przeglądałam internet i co przeczytałam, że ta okleina jesat na okna w łazience/toalecie aby zasłaniała intymne czynności. Także chcę całość usunąć, oderwać(?) i dosłownie nie wiem czym Doradzi mi ktos jakiś środek, płyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.02.2017 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Parownica i cierpliwosc....lub wymiana szyb bo skoro już mają swoje lata t może okazać się że nowe będą miały lepsze parametry izolacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 05.02.2017 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Szpachelka z ostrą równą krawędzią i suszarka do włosów. Po zabiegu umyć np benzyną ekstrakcyjną lub denaturatem. oczywiście nie podpalać ani nie palić przy tej czynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 08.02.2017 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Zdecydowanie parownica (Steambird, czy cokolwiek w tym stylu). Trochę wprawy i pójdzie bez drapania. zaczynasz od brzegu i podajesz parę między szkło i okładzinę.Używanie ostrych narzędzi to proszenie się o zarysowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiyolka 21.02.2017 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 WitamDziekuję za odpowiedzi. Parownica? Pierwsze słyszę, ale ... ogarnąc ogarnę. Poprobuję "wszystkiego" i dam znać jak mi poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 21.02.2017 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Tylko parownicą nie na mrozie - bo nowe szyby sobie zafundujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 21.02.2017 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 To może spróbuj na początek czegoś prostszego:-). Weź płyn do płukania tkanin. Lekko! Kapkę rozcieńcz go wodą. Posmaruj wredną lepę po całości smarowidłem, a szczególnie przy krawędziach. Odczekaj małą chwilkę ( np. trzy momenty:-) i do roboty. Daj znać czy zadziałało. To ważne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts