Savage 01.09.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 W projekcie mam 2 kominy oddalone od siebie o kilkadziesiat centymentrow. Oczywiscie nie podoba mi sie to i w zwiazku z tym prosilem architekta aby je polaczyl. On skolei twierdzi ze to nie mozliwe poniewaz pomiedzy kominami jest jetka. Moje pytanie: czy architekt kituje bo mu sie nie chce tego zmieniac czy naprawde nie da sie tego zrobic? Wydaje mi sie ze przeciez jetce nie powinno przeszkadzac ze bedzie przedzielona kominem podobnie jak nie przeszkadza to kalenicy. http://www.inkpol.com.pl/foto/tino/kominy.jpg[/img] ----Pozdrawiam Wojto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 02.09.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 na rysunku niestety nie widac wiezby dachowej, ale jesli dach jest z jetkami i ona tam przechodzi to ma racje... chociaz jak to zwykle bywa... zrobic idzie wszystko.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts