cozmo 05.02.2017 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Jak w temacie. Jakie macie doświadczenia ? wiosna lato jesień zima ? Abstrahuję od ilości ,rodzaju ,wilgotności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MD. 05.02.2017 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Ja mam doświadczenia takie, że cena jest stała niezależnie od pory roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ares300 05.02.2017 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Najtaniej pod koniec sezonu grzewczego wiosną możesz trafić na jakąś wyprzedaż choć generalnie cena jest stała caly rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 05.02.2017 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Wiosną najlepiej ( bo z zimowej wycinki ) i przeważnie trochę taniej .Na zbyt duże obniżki nie licz z doświadczenia wiem ,że to 10-20 zł na MP . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 06.02.2017 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Najlepiej kupować z zimowych wycinek , wtedy jest najmniej wody w metrach i w konsekwencji masz mniej do wysuszenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cozmo 06.02.2017 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Czyli potwierdzacie moje obserwacje, jeśli chce się trochę zaoszczędzić to najlepiej kupić na wiosnę , ale dużo się nie zyska . Zyskać za to można w zależności od dostawcy jeśli mamy wybór .Zauważyłem że z niektórymi się da negocjować ,a inni sztywno trzymają cenę. Tutaj jednak istotna jest ilość opału w jednorazowym zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts