veratoxic 06.02.2017 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 (edytowane) Witam. W pokojach w mieszkaniu w bloku niestety nie mam kątów prostych. Jestem na etapie końcowym remontu i pozostalo mi ulozyc panele. Najwieksza roznica w odleglosci scian od siebie w ramach jednego pokoju to 3 cm, mniejsza to 1,5 cm. Czy da sie ulozyc panele zeby zgubic roznice 3 cm? Czy można wyjść z jednego końca pokoju na "zero" i później powiększać dylatacje? Czy raczej przy zerowym wyjściu w dwóch kątach może być problem z pracą paneli.... Mozna zmienic szerokosc dylatacji od sciany ale i tak na listwach bedzie widac. Znam rowniez sposob z panelami na ukos ale moze ktos zna jeszcze jakies patenty zeby oszukac wzrok? Pozradzcie prosze. Edytowane 6 Lutego 2017 przez veratoxic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts