ambresil 02.09.2004 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Szczęśliwie ukończyłem budowę - sam robiłem za kierownika budowy -wyszło całkiem , całkiem . Do odbioru potrzebny wypełniony DZ.Bud.Ile to może kosztować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 02.09.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Szczęśliwie ukończyłem budowę - sam robiłem za kierownika budowy - wyszło całkiem , całkiem . Do odbioru potrzebny wypełniony DZ.Bud. Ile to może kosztować ? okolo 1000 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 02.09.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ogarnął mnie pusty śmiech, bo tyle kosztuje mnie kierownik.Nie chcę przez to powiedzieć, że ten wpis jest za drogi.Chcę zapytać: CZY WARTO BYŁO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts