Gargi12 06.02.2017 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Witam wszystkich:welcome: Czytam forum już od dłuższego czasu więc i ja postanowiłem przedstawić swój projekt, działkę mamy więc już jeden problem odpada a że dużych wymagań nie mamy to, ze znalezieniem projektu tez gładko poszło ,dom miał być nie za duży i w miarę tani i wybór padł na talie 110 m w zupełności wystarczy rodzina 2+2 bez większych zmian w projekcie tylko zamiast pralni garderoba i drzwi do kotłowni od strony kuchni zamurowane Latem ubiegłego roku działka a raczej cześć działki ( 100/35 )została ogrodzona siatką prócz frontu to na koniec inwestycji pozostanie Jesienią po całej papirologi zostały zalane tradycyjne fundamenty w ziemi a następnie wymurowane pięć warstw bloczka i następny etap prac wiosną,teraz zimową porą czas na dokształcanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B_i_U 06.02.2017 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Witam nowego budującego. Projekt bardzo funkcjonalny jednak ja zamurowałbym te drzwi w kuchni i zrobił zabudowę w kształcie "U". Blatów i szafek nigdy za wiele. PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi12 06.02.2017 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Właśnie te drzwi w kuchni miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajkax 07.02.2017 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Pozdrawiam. Mam podobny projekt, kibicuję w budowaniu, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts