MiruK 06.02.2017 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Mam już wkład Volcano 2PT i muszę go obudować. Stąd moje pytanie jaka płyta ? Po przeanalizowaniu forum uznałem że zostaje do wyboru silca lub varmsen. Która będzie lepsza do obudowy kominka narożnego do samej góry ? Wymiary: 1100x800x2650 ? Jaką wybrać grubość, czy 3cm wystarczy czy może wziąźć 4cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiruK 11.02.2017 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 (edytowane) Zakupiłem jednak płyty 122x100x3 super isol (varmsen). Wyglądają solidnie i myślę że będą OK, nie miałem okazji widzieć na żywo silki ale w jednym sklepie sprzedawca wciskał mi jakieś takie białe 3 centymetrowe (nie pamiętam nazwy producenta) i po oględzinach stwierdziłem że są dość kruche i słabe, a nie były wiele tańsze od varmsena. Edytowane 11 Lutego 2017 przez MiruK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts